Jobba hos oss

Kemister/Kemikonsulter som vill vara med och påverka

Vill du växa med oss?
Chemgroup Scandinavia AB söker dig som vill jobba med våra kunder inom kemikaliehanteringsområdet. Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver förstärka med ännu fler kemikunniga personer till vårt team.

Chemgroup startades 2010 med målsättningen att effektivisera kemikaliehanteringen på svenska företag.

Hos oss kommer du att möta våra trevliga kunder via årliga kemikaliemöten. Genom våra duktiga kundansvariga levererar vi ett väldigt gott resultat till våra kunder. Resultaten ger nöjda kunder och givande möten, vilket i sin tur leder till att det är kul att gå till jobbet.

Hos Chemgroup kommer du göra stor skillnad för både miljö och arbetsmiljö hos våra kunder. I slutändan påverkar du också innehållet i våra kunders produkter.

Din roll hos oss
Vi letar efter Dig som vill arbeta brett med kemikaliefrågor åt våra kunder och som vill vara med och utveckla våra tjänster inom kemikaliehantering. Du besöker våra kunder och leder kemikaliemöten med målet att förbättra våra kunders kemikaliehantering. Du är också delaktig i våra utbildningar inom området samt utvecklingen av våra tjänster. Beroende på din kunskap och erfarenhet får du jobba med olika kemirelaterade projekt från våra kunder.

Vem vi söker
Du har gärna erfarenhet av kemikalierelaterade frågor. Du har dokumenterad kompetens inom kemi- eller miljöområdet. Du gillar att arbeta både i grupp och självständigt, gärna i projektform. Erfarenhet från riskbedömning av kemikalier är meriterande. Vi bygger ett långsiktigt samarbete med våra kunder, vilket också kräver goda relationer mellan kundens och Chemgroups medarbetare.

Om du även tycker om att tala inför publik, vill dela med dig av dina kunskaper och entusiasmera andra är den här tjänsten en möjlighet för dig. Chemgroup erbjuder ett brett utbildningspaket inom kemiområdet som du gärna får vara med och utveckla.

För att trivas hos oss behöver Du vara utåtriktad, affärsmässig och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stort engagemang, driv, god samarbetsförmåga, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. På Chemgroup gillar vi att ha kul på jobbet! Resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Ansök nu
Ansök via jobb@chemgroup.se senast 2017-06-30. Ansökningar till denna tjänst hanteras löpande.

Välkommen in med din ansökan senast 30 juni!

Placering: Göteborg eller enligt ök.
Yrkeskategori: Kemikonsult
Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2017-06-30

Information om tjänsten:
Pär Björklund, VD
+46 70 454 2000

Vår tjänst bygger på en kombination av en smart it-lösning och bra logistik av kemikalier, som tillsammans med kompetent personal på Chemgroup förenklar hanteringen av kemikalier för våra kunder samtidigt som kostnaderna för hantering, inköp och leverans av kemikalier sänks. Företaget växer och därför behöver vi dig för att förstärka vårt team ytterligare. Kunderna finns både inom privat och offentlig sektor och vi hjälper våra kunder att få järnkoll på sina kemikalier. Läs mer på www.chemgroup.se

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.