Kemikonsult som vill vara med och påverka

Kemikaliehantering är kul!
Vi gillar att ha kul på jobbet samtidigt som vi bidrar till en bättre (och roligare) kemikaliehantering. Låter det som en utmaning? Skicka in din ansökan så kommer vi att visa att det absolut är möjligt att göra kemikaliehantering kul!

Chemgroup växer så det knakar och därför behöver vi bli ytterligare ett par personer till vårt gäng. Vi letar efter Dig som vill arbeta brett med kemikaliefrågor åt våra kunder och som vill vara med och utveckla våra tjänster kopplat till kemikaliehantering. Beroende på din kunskap, erfarenhet och egna önskemål får du jobba med olika kemirelaterade projekt tillsammans med våra kunder.

Vi har fantastiska och engagerade kunder som vi träffar regelbundet via kemikaliemöten och utbildningar. Du kommer få möjlighet att besöka våra kunder runt om i Sverige. På plats hos kunden leder du kemikaliemöten med målet att förbättra våra kunders kemikaliehantering. Glöm inte att planera så du har tid över för en runtur i verksamheten efter kemikaliemötet, vi har nämligen många kunder som har riktigt fräcka verksamheter! Du kommer också att vara delaktig i våra utbildningar inom området.

Vem vi söker
Vi söker dig som har dokumenterad kompetens inom kemi-, arbetsmiljö eller miljöområdet. Erfarenhet från riskbedömning av kemikalier är meriterande. Vi bygger ett långsiktigt samarbete med våra kunder, vilket också kräver goda relationer mellan kundens och Chemgroups medarbetare. När man ringer till oss behöver man inte ange något kundnummer, vi kan namnen på alla kontaktpersoner.

Företagsbeskrivning
Vi på Chemgroup hjälper våra kunder att få järnkontroll på sina kemikalier. Vi bistår med allt från att riskbedöma kemikalier, leverera utbildningar, byta ut farliga produkter, säkerställa lagefterlevnad, ta fram rapporter och mycket mer. Helt enkelt allt som rör kundens hantering av kemikalier samt förbättringsarbete i deras verksamhet.

Hos Chemgroup kommer du göra stor skillnad för både yttre miljö och arbetsmiljö hos våra kunder.

Verkar det intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu
Ansök via jobb@chemgroup.se senast 2022-04-20. Rekryteringen till denna tjänst pågår löpande under ansökningsperioden. Märk ansökan med: EHS konsult

Information om tjänsten:

Pär Björklund, VD tel: 070-454 2000

Krav: B-körkort
Placering: Göteborg/hybridkotor
Yrkeskategori: EHS konsult
Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2022-04-20

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.