Ramboll

Vår samarbetspartner Ramboll har många bra utbildningar. Läs mer på deras hemsida.

Ramboll är ett konsult och utbildningsföretag som i mer än 20 år har hjälpt kunder att utveckla en effektiv och hållbar verksamhet. De finns på flera orter i landet.

Utbildning
Vi får ofta höra att vi har engagerande och kompetenta kursledare, vilket är precis det vi strävar efter! En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen är att de arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att kunna skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla lösningar som verkligen fungerar!

Personlig rådgivning
Har du svårt att se exakt vilka kurser som på bästa sätt möter dina behov? Då är du välkommen att kontakta oss för rådgivning. På olika sätt kan vi kartlägga vad som verkligen behövs och vad som kan göras. Det första steget är alltid gratis – ett fördjupat behovssamtal med någon av våra områdes- eller kursansvariga.

E-posta oss om du vill veta mer om vårt företagsinterna utbud eller om du behöver rådgivning kring din kompetensutveckling! Tillsammans kan vi skräddarsy företagsinterna utbildningar för din organisation och vi har även tjänster som gör er kompetensutveckling så strategisk och effektiv som möjligt.

Individuella utbildningar
Ramboll är genom avtal samarbetspartner till Trygghetsrådet. Inom ramen för detta avtal skräddarsys individuella utbildningar. Utbildningsprogrammet utgår ofta från våra öppna utbildningar och kombineras sedan med individuella träningsprogram.